Dierenpension Equipax is gelegen te midden van Noord-Limburg, meerbepaald aan het Hobos in Pelt, gekend van Drossaerd Clercx en de Bokkenrijders

-

Dit geeft je de kans om bij ons te parkeren en de ganse dag je hartje op te halen in hét grootste avonturenbos van Vlaanderen, genaamd Bosland!

We kunnen jullie 's avonds ook van een hapje en een drankje voorzien zodat je niet met een lege maag naar huis keert.

-

Je bent op doortocht en je wil een dagje met je paard in Bosland vertoeven maar je bent in het gezelschap van een andere viervoeter? Geen probleem! Die lieveling kan je met een gerust hart in onze handen geven en die kan zich dan weer uitleven op het Equipax domein van bijna 4ha groot.

-

Ben je aan één- of meerdaagse wandeling met je paard bezig en je wil een rustig plekje om te lunchen, je paard te laten drinken, grazen en rusten? Ook dit is geen probleem, wij zorgen voor een lekkere picknick!

-

Vanaf je eerste stap buiten Equipax sta je op het ruiter- en menroutenetwerk (tussen knooppunt 51 en 26) waar je kan gaan genieten en ontspannen over meestal onverharde paden en zandwegen.
Bosland is een zeer uitgestrekt gebied van 5137ha groot in de handen van de gemeenten Pelt, Hechtel-Eksel, Peer, Lommel en de Vlaamse Overheid via het Agentschap Natuur en Bos. 

Van hieruit kan je ook in de aansluitende gemeenten Hamont-Achel, Bocholt, Bree, Oudsbergen en zelfs tot over de grens met Nederland de bossen gaan verkennen, die door knooppunten met elkaar verbonden zijn.

-  

Meer dan 650km knooppuntroutes voor ruiters en menners!

-

De ruiterkaart is tevens bij ons verkrijgbaar.

-

* Geef me op voorhand even een seintje en alles staat klaar voor je beste vriend en jezelf!

gallery/r&e
Equipax op de ruiterkaart